Ik vind het belangrijk om in beweging te blijven.

Daar heb ik bij mezelf altijd aandacht voor.

Zo heb ik in de afgelopen jaren ook coaching gezocht en retraites gedaan. Ik ben me daardoor bewuster geworden van mijn schaduwzijden. Een ernstig fietsongeluk heeft me daarbij nog eens stevig met mezelf geconfronteerd. Door dit aan te kijken kan ik nu zeggen dat het me veel gebracht heeft.

Je kan alleen groeien en wijzer worden als je aankijkt wat aangekeken moet worden. Als je iets doet met de dingen die je raken.

De kracht van zelfbewustzijn geldt net zo sterk in je werk of in je team, als in je persoonlijke leven.

Pijnpunten en moeilijkheden dienen zich toch wel aan. Wanneer je die vermijdt zal je waarschijnlijk gaandeweg verstarren. In een werksituatie wordt de sfeer steeds onaangenamer. Gebeurtenissen uit het verleden verworden tot zand tussen de radars.

Zo was ik bijvoorbeeld perfectionistisch en onkwetsbaar. Inmiddels ben ik me daarvan beter bewust, begrijp ik waar het vandaan komt en heb ik het kunnen afzwakken. Nu zijn het sterke punten en geen valkuilen.

Het gaat er bij mij dus altijd om je in beweging te brengen, zodat je je meer open, flexibel, vitaal en krachtig voelt.

Samen werken we bijvoorbeeld in persoonlijke coaching gesprekken aan de ervaring van een dieper zelfbewustzijn. Hoe ik dat doe lees je hier >

Maar ook in teamverband of via trainingen ga je leren, oefenen en experimenteren om je leven te leiden op basis van je eigen informatie: persoonlijk leiderschap.

Wil je weten of ik iets voor jou of je organisatie kan betekenen? Neem contact met me op >


Mijn kracht en ervaring

Ik ben opgeleid als psycholoog en bedrijfskundige en heb in de afgelopen vijfentwintig jaar ervaring opgebouwd bij het begeleiden van uiteenlopende bedrijven in de private en de publieke sector.

Deze zakelijke achtergrond maakt dat ik bijzondere aandacht heb voor je zakelijke context: hoe komt jouw persoon tot uiting in je werksituatie?

Lees daarover hier meer op mijn Linkedin-profiel >

Bij mijn coaching en teamontwikkeling maak ik gebruik van verschillende instrumenten zoals Myers Briggs Type Indicator (MBTI), NLP en Voice Dialogue.

Mijn specifieke competenties liggen op het intermenselijke vlak. Ik ben in staat om snel contact te maken en een veilige omgeving te creëren.

Ik ben oprecht geïnteresseerd in de mensen die ik coach, begeleid en train.

Lees hier wat anderen van mij vinden >